Főoldal | Könyvlista | Gyorskereső

Átmenetileg a rendelés és szállítás szünetel
Windows NT Server 4.0 rendszergazdáknak - Bevezetés a Windows NT Server operációs rendszerre épül? hálózatok tervezésébe, adminisztrációjába és üzemeltetésébe

Windows NT Server 4.0 rendszergazdáknak

Bevezetés a Windows NT Server operációs rendszerre épül? hálózatok tervezésébe, adminisztrációjába és üzemeltetésébe

Kis Balázs :
Windows NT Server 4.0 rendszergazdáknak
Bevezetés a Windows NT Server operációs rendszerre épül? hálózatok tervezésébe, adminisztrációjába és üzemeltetésébe

Második kiadás

Megjelenés: 1997 április
SZAK Kiadó
172 oldal, bolti ár: 2200,- Ft

Internetes ár (-5%): 2090,- Ft

db

A könyv ismertetése

Vissza a lap tetejére | A könyv tartalomjegyzéke

Kis Balázs :
Windows NT Server 4.0 rendszergazdáknak

A Windows-kapcsolatok sorozat új kötete folytatása az eddig megjelent köteteknek. Az olvasó ebben a könyvben már olyan ismereteket talál, amelyek a Windows NT Server 4.0 operációs rendszerre épülő számítógép-hálózatok önálló tervezéséhez és üzemeltetéséhez szükségesek.
Egy nagy, összetett hálózat megtervezése és működtetése a hálózatban működő operációs rendszerek mély ismeretét igényli, és jelentős számítástechnikai tudást is követel. A kötet az előbbi szakismeret megszerzésében kíván segíteni: elsősorban azoknak a rendszergazdáknak szól, akik szeretnék a Windows NT Server képességeit jobban kihasználni vagy hálózatukat a Windows NT Serverre építve átszervezni. Haszonnal forgathatják a könyvet azok is, akik a Windows NT Server 3.51 változatáról térnek át az új rendszerre, és arra kíváncsiak, milyen új szolgáltatásokat nyújt a 4.0 változat a hálózatok adminisztrációjában.
Aki ismeri a Windows-kapcsolatok sorozat eddigi köteteit, remélhetőleg úgy érzi majd, könyvespolca az új kötettel teljesebbé vált, a benne levő ismeretek hasznosan egészítik ki a korábbi könyvekben leírtakat. Azonban a szerzők és a kiadó szándéka szerint az az olvasó sem csalódik majd, aki a sorozatból először ezzel a könyvvel találkozik: számítástechnikai tudása és a Windows-hálózatokban szerzett eddigi tapasztalatai alapján jól használható segédanyagot kap hálózata üzemeltetéséhez.

mesekönyv

szoftver