Főoldal | Könyvlista | Gyorskereső

Átmenetileg a rendelés és szállítás szünetel
Microsoft Windows 2000 - A rendszergazda zsebkönyve

Microsoft Windows 2000

A rendszergazda zsebkönyve

William R. Stanek:
Microsoft Windows 2000
A rendszergazda zsebkönyve

Megjelenés: -
SZAK Kiadó
520 oldal, bolti ár: 6800,- Ft

Internetes ár (-5%): 6460,- Ft

db

A könyv ismertetése

Vissza a lap tetejére | A könyv tartalomjegyzéke

William R. Stanek:
Microsoft Windows 2000

A Microsoft Windows 2000 - a rendszergazda zsebkönyve a Windows 2000 rendszergazdák számára készített tömör, könnyen használható, hasznos és értékes kézikönyv. A kötet a Windows 2000 Server és a Windows 2000 Professional rendszerek támogatását és kezelését mutatja be. Célja nem új ismeretek megtanítása - hiszen nem tankönyv -, hanem az egyszer megszerzett ismeretek felidézése. Ehhez a könyv hasznos összehasonlító táblázatokat, felsorolásokat, részletes instrukciókat tartalmaz. Ilyen módon helyettesíti a Windows 2000 Server teljes leírását nyújtó, közel 8000 oldalas Resource Kit-jét. Időt és energiát takarít meg az, akinél állandóan kéznél van!
A gyakorlatias, problémaközpontú kézikönyvben azonnali választ találunk a következő területeken felmerülő kérdéseinkre:

  • Alapfeladatok: A Windows 2000 munkaállomások és kiszolgálók felügyeleti eszközei, esemény- és teljesítményfigyelés, a felügyeleti feladatok automatizálása.
  • Adatkezelés: Állományok, állományrendszerek, meghajtók kezelése; kötetkészletek és RAID-tömbök felügyelete; hálózati adatmegosztás; biztonsági adatmentés, adat-helyreállítás.
  • Hálózatkezelés: TCP/IP-hálózatkezelés, hálózati nyomtatók és nyomtatószolgáltatások telepítése és beállítása, DHCP-ügyfelek és -kiszolgálók kezelése, WINS-karbantartás és DNS-optimalizálás.
  • Címtár-szolgáltatások kezelése: Active Directory-tartományok kezelése; az Active Directory felügyeleti feladatai; a felhasználói és csoportfiókok, létrehozásuk, kezelésük.

A Microsoft Windows 2000 - a rendszergazda zsebkönyve nélkülözhetetlen gyors segítség a napi munkához.

mesekönyv

szoftver