Főoldal | Könyvlista | Gyorskereső

Átmenetileg a rendelés és szállítás szünetel
Microsoft PROJECT 2002 lépésr?l lépésre

Microsoft PROJECT 2002 lépésr?l lépésre

Carl Chatfield - Timothy Johnson:
Microsoft PROJECT 2002 lépésr?l lépésre


CD - melléklet - CD melléklettel

Megjelenés: -
SZAK Kiadó
512 oldal, bolti ár: 7900,- Ft

A könyv elfogyott
utánnyomás nem várható

A könyv ismertetése

Vissza a lap tetejére | A könyv tartalomjegyzéke

Carl Chatfield - Timothy Johnson:
Microsoft PROJECT 2002 lépésr?l lépésre

Tapasztalni fogjuk, mennyire egyszerűen és gyorsan sajátíthatjuk el, hogyan kell sikeres projekteket vezetni a Project 2002-es verziójának támogatásával. A Lépésről lépésre sorozat lehetővé teszi, hogy csak azokat a leckéket vegyük át, amelyekre szükségünk van, de annak sincs akadálya, hogy az elejétől a végéig vehetjük át a könyvet. Bármelyik megoldást választ-juk is, mi magunk ütemezzük a tanulást, így éppen azt a tudást éppen akkor sajátíthatjuk el és gyakorolhatjuk, amikor szükségünk van rá.

A könyv tartalma:

  • Projekttervek készítése tevékenységekkel, erőforrásokkal és erőforrás-hozzárendelésekkel
  • Projektterv és riportok készítéséhez szükséges eszközök használatának elsajátítása
  • A munka és a költségek nyomon követése - valós idejű változtatások
  • Több, párhuzamos projekt kezelésének technikái
  • A Microsoft Project Server-rel és a Microsoft Project Web Access-szel való együttműködés lehetőségei
  • Projekt vezetési képességek fejlesztése a függelék segítségével

A projektszemléletű munkavégzés folyamatosan terjed az üzleti életben. Szinte nincs is már olyan cég, mely egyedi feladatait ne ilyen formában végezné. Komplexebb projektek tervezése, nyomonkövetése és irányítása azonban számos problémát vet fel. Ezek megoldásához célszerű valamilyen szoftvereszközt igénybe venni. Jelen pillanatban az egyik legkézen-fekvőbb választás a Microsoft Project. Ez a könyv a Microsoft Project 2002-es változatáról szól. Részletesen kifejtett feladatai révén nagy segítséget nyújthat a kezdőknek, de haszonnal forgathatják azok is, akiknek már komolyabb tapasztalataik vannak a Microsoft Project használatában.
Ebben a könyvben egy konkrét projektterv, lépésről lépésre való felépítésén keresztül ismerkedhet meg az olvasó a program képességeivel, de találhat benne rövid összefoglalót a projekt menedzsment széles területéről, és az eszköz fontosabb funkciókról is. Mindezek a CD-n gyakorló fájlok formájában megtalálhatók, a Project próbaváltozatával kiegészítve.

Kinek ajánljuk? Mindazon projektmenedzsereknek és projekt­ta­goknak, akik a Microsoft Projectet használják projektjeik tervezéséhez, elemzéséhez és nyomon követéséhez.

mesekönyv

szoftver