Főoldal | Könyvlista | Gyorskereső

Átmenetileg a rendelés és szállítás szünetel
Magad uram, ha gondod van... Windows - Windows Me, Windows 98, Windows 95

Magad uram, ha gondod van... Windows

Windows Me, Windows 98, Windows 95

Stephen W. Sagman:
Magad uram, ha gondod van... Windows
Windows Me, Windows 98, Windows 95

Megjelenés: -
SZAK Kiadó
368 oldal, bolti ár: 6000,- Ft

Internetes ár (-5%): 5700,- Ft

db

A könyv ismertetése

Vissza a lap tetejére | A könyv tartalomjegyzéke

Stephen W. Sagman:
Magad uram, ha gondod van... Windows

A "Magad uram, ha gondod van." sorozat teljesen új utat nyit a referencia jellegű szakkönyvek sorában.
Ez a könyv a Windowszal tapasztalható problémák feltárásának, és megoldásának új megközelítését képviseli. A leggyakrabban előforduló problémák egymást alfabetikus sorrendben követő fejezetekbe vannak csoportosítva és a fejezetcímekből rögtön kiderül, hogy milyen témakört érintenek.
A fejezetek két fő része: egy rendkívül dinamikusan felépített, könnyen áttekinthető folyamatábra és az azt követő megoldási oldal (Megoldási lépések).
A felhasználói szint alap- és középszint, ami azt jelenti, hogy a problémákat több oldalnyi technikai háttér-információ olvasgatása nélkül javíthatjuk ki a lehető leggyorsabban és legkönnyebben (Gyorsjavítás)! A
kérdések gyors megválaszolásához hozzásegítenek a Hibakeresési tippek, A 20 leggyakoribb probléma című táblázat és egy kibővített tárgymutató.
Ajánljuk ezt a könyvet mindazoknak, akik szeretnének megismerkedni a problémák feltárásának módjával, illetve annak okaival - anélkül, hogy túlságosan elmerülnének a részletekben - hogy a lehető legrövidebb időn belül visszatérhessenek a - valószínűleg - jóval fontosabb teendőikhez.