Főoldal | Könyvlista | Gyorskereső

Átmenetileg a rendelés és szállítás szünetel
Excel 97 - Gyakori kérdések - Referenciakönyv

Excel 97 - Gyakori kérdések

Referenciakönyv

Grezner Ferenc:
Excel 97 - Gyakori kérdések
Referenciakönyv

Megjelenés: 1998 április
SZAK Kiadó
100 oldal, bolti ár: 980,- Ft

Internetes ár (-5%): 931,- Ft

db

A könyv ismertetése

Vissza a lap tetejére | A könyv tartalomjegyzéke

Grezner Ferenc:
Excel 97 - Gyakori kérdések

Az Excel 97 magyar nyelvű változata az Office 97 csomag részeként tavasszal látott napvilágot. Rengeteg új szolgáltatása van, amely nem pusztán a "hízlalás" miatt került be a programba, hanem a felhasználók kérésére született. Egyik ilyen kérés például a sorok számának 16384-ről 65536-ra emelése. A kiadó az elmúlt év végén jelentette meg Grezner Ferenc Excel 97 hatszor hat órában című tankönyvét, amely az táblázatkezelő új változatának megtanulását segíti elő. Nem alkalmas azonban arra a célra, hogy az Excel használója aktuális problémáira benne keresse meg a választ.

A nagy gyakorlatú oktató pontosan tudja, hogy a tanulás és a munka során hol akad meg a felhasználó, hol tesz fel kérdést, hol keresi a megoldást a napi munka során megjelenő problémákra. Nem hagyományos referenciakönyv, mert nem foglalkozik az Excel valamennyi parancsával és eszközével, hanem csak azokkal, amelyeket a felhasználók többsége alkalmaz. Rövid meghatározásokkal, vagy inkább utalásokkal próbál segíteni a megoldások megtalálásában.

A gyakori kérdések felsorolása mellett tárgymutató és angol-magyar szótár is segíti az Excel dzsungelében való tájékozódást.