Főoldal | Könyvlista | Gyorskereső

Átmenetileg a rendelés és szállítás szünetel
Bemutatkozik a .NET Framework 3.5

Bemutatkozik a .NET Framework 3.5

David Chappell:
Bemutatkozik a .NET Framework 3.5


Megjelenés: 2008 október
SZAK Kiadó
320 oldal, bolti ár: 5800,- Ft

Internetes ár (-5%): 5510,- Ft

db

A könyv ismertetése

Vissza a lap tetejére | A könyv tartalomjegyzéke

David Chappell:
Bemutatkozik a .NET Framework 3.5

David Chappell, a briliáns előadó a Microsoft számára készült, úgynevezett fehér könyveiben vállalkozott a .NET Framework újdonságainak részletezésére és összefoglalására. Írásai így, együtt nyomtatott formában ebben a könyvben jelennek meg először. A szerző nyolc írása a .NET-keretrendszer 3.5 változatával megjelenő technológiákat ismerteti: foglalkozik a Workflow Foundationnel (WF), a Windows Presentation Frameworkkel (WPF) és a Windows Communications Framework-kel (WCF) stb. A könyv legnagyobb újdonságértékű része azonban valószínűleg a Felhőplatformokról szóló fejezet, amelyekkel a szolgáltatásként igénybe vett, illetve helyben telepített szoftver oly módon ötvözhető, hogy az informatika beruházási és fenntartási költsége minimális legyen.

A kötethez Nacsa Sándor írt bevezetést, amely az alapkérdésekkel (a .NET története, a platformok fogalma stb.) egészíti ki David Chappel tanulmánysorozatát.

A könyvet mindenkinek ajánljuk, aki a .NET-keretrendszerrel ismerkedik, illetve kíváncsi az informatika új lehetőségeire. A fejlesztők alapvető információkat találnak az újdonságokról, folyamatos összevetésben az előzményekkel a .NET és általában a szoftverfejlesztés terén. Nincs tele kóddal: a részletek majd további könyvekben jelennek meg. Ez utóbbi körülmény miatt ez a könyv azonban hasznos és nem túl nehéz olvasmány az informatika iránt érdeklődők minden körének, függetlenül attól, hogy programoznak-e. Segítséget nyújt a döntéshozóknak, a diákok számára áttekinthető és emészthető tananyagul szolgál, és végül - ez a szerző stílusának érdeme - azoknak is kedvére lehet, akik érdek nélkül, csak kíváncsiságból veszik kezükbe.

Azonban legfőképp olyan Olvasók vehetik hasznát, akiknek dönteniük kell arról, hogy az általuk fejlesztett vagy megrendelt alkalmazások milyen platformra épüljenek.

A könyv tartalomjegyzéke

Vissza a lap tetejére | A könyv ismertetése

David Chappell:
Bemutatkozik a .NET Framework 3.5

Vissza a lap tetejére