Főoldal | Könyvlista | Gyorskereső

Átmenetileg a rendelés és szállítás szünetel
Illustrator CS2 - Windows és Macintosh<br />Könnyen is lehet! sorozat

Illustrator CS2

Windows és Macintosh
Könnyen is lehet! sorozat

Elaine Weinmann, Peter Lourekas:
Illustrator CS2
Windows és Macintosh
Könnyen is lehet! sorozat


Megjelenés: 2006
Panem Kiadó
592 oldal, bolti ár: 4900,- Ft

Internetes ár (-5%): 4655,- Ft

db

A könyv ismertetése

Vissza a lap tetejére | A könyv tartalomjegyzéke

Elaine Weinmann, Peter Lourekas:
Illustrator CS2

A kezdők és haladók számára készült Könnyen is lehet sorozat tagja az Adobe Illustrator program legújabb, CS2 verzióját mutatja be.

Az Adobe Illustratorral szinte mindenféle vektoros rajzolófeladat megoldható. Az Illustrator programban szerkesztett grafika, logó, lapterv felhasználható az interneten, nyomtatásban és multimédiás videóanimáció alapjaként. A széleskörű integrációnak köszönhetően az Illustrator fájlok számtalan egyéb Adobe programban feldolgozhatók. Könyvünk a program a legfrissebb változatát, a CS2-t mutatja be Windows és Macintosh operációs rendszerre, mind az angol, mind a magyar nyelvű szoftverre.

A könyv felépítése gyakorlatorientált: az egy-egy konkrét témával foglalkozó szakaszok lépésről lépésre vezetnek bennünket a feladatok végrehajtása során, miközben a szomszédos hasábban az ábrák és illusztrációk segítenek megítélni, helyesen követjük-e a lépéseket. Ahogy végigmegyünk a lépéseken, megértjük a technikát, valamint a hozzá kapcsolódó lehetőségeket. A fejezetekben megjegyzéseket is találunk, amelyek általában egy konkrét lehetőség hátterével ismertetnek meg. A több mint 1000 ábrája, lépésről lépésre követhető gyakorlatai könnyűvé teszik a szoftver használatának elsajátítását.

A könyv tartalomjegyzéke

Vissza a lap tetejére | A könyv ismertetése

Elaine Weinmann, Peter Lourekas:
Illustrator CS2

adobe_illustrator_CS2.pdf

Vissza a lap tetejére