Főoldal | Könyvlista | Gyorskereső

Átmenetileg a rendelés és szállítás szünetel
Microsoft Windows 2000 Professional II. kötet

Microsoft Windows 2000 Professional II. kötet

Peter Norton:
Microsoft Windows 2000 Professional II. kötet


Megjelenés: 2001
Kiskapu Kiadó
618 oldal, bolti ár: 3640,- Ft
Akciós ár: 1990,- Ft

db

A könyv ismertetése

Vissza a lap tetejére | A könyv tartalomjegyzéke

Peter Norton:
Microsoft Windows 2000 Professional II. kötet

Peter Norton Microsoft Windows 2000 Professional könyve átfogó, felhasználóbarát útikalauz, amely a jól ismert, közérthető stílusban íródott. Lépésről lépésre ismertet meg a Windows 2000 szolgáltatásaival, részletesen bemutatva a rendszer újdonságait, illetve a teljesítmény növelésére rendelkezésre álló lehetőségeket, és az elmondottakat gyakorlati példákkal is szemlélteti.

Az operációs rendszer lehetőségeinek minél jobb kiaknázását segítő eszközök, például az MMC-bővítmények és más felügyeleti eszközök ismertetésén túl a könyv a rendszer belső felépítését is tárgyalja, valamint foglalkozik az olyan újdonságokkal is, mint például az Active Directory címtárszolgáltatás. A kötet Peter Norton elve címszó alatt számos tervet és trükköt mutat be, valamint foglalkozik a legfontosabb kérdésekkel, így a kommunikáció, a hálózati munka, a nyomtatás, a teljesítménynövelés, a hibaelhárírtás és a régebbi Windows-változatokkal, illetve más tipusú rendszerekkel való együttműködés témakörével.

Peter Norton a PC-k megjelenésének kezdete óta híres magas fokú szaktudásáról és közérthető stílusáról. A számítógépes programok terén úttörő szerző könyvei és programjai a legnagyobb számban elkelt és legkeresettebb művek közé tartoznak a személyi számítógépek világában. John Mueller szabadúszó könyvszerző, szerkesztő. Az írás a vérében van, máig mintegy 43 könyvet és majdnem 200 cikket publikált. A hálózatkezeléstől és az operációs rendszerektői a mesterséges intelligenciáig, az adatbázis-kezeléstől a programozásig számos témakörrel foglalkozik.

A könyv tartalomjegyzéke

Vissza a lap tetejére | A könyv ismertetése

Peter Norton:
Microsoft Windows 2000 Professional II. kötet

win2knorton02_tartalom.pdf

Vissza a lap tetejére