Főoldal | Könyvlista | Gyorskereső

Átmenetileg a rendelés és szállítás szünetel
Szabványkövet? webtervezés

Szabványkövet? webtervezés

Jeffrey Zeldman, Ethan Marcotte:
Szabványkövet? webtervezés


Megjelenés: 2011 április
Kiskapu Kiadó
400 oldal, bolti ár: 4980,- Ft

Internetes ár (-5%): 4731,- Ft

db

A könyv ismertetése

Vissza a lap tetejére | A könyv tartalomjegyzéke

Jeffrey Zeldman, Ethan Marcotte:
Szabványkövet? webtervezés

Jeffrey Zeldman sikerszerző, tervező, a webszabványok szószólója klasszikus, az iparágat megrengető könyvének átdolgozott változatát tartjuk a kezünkben. Az Ethan Marcotte társszerző segítségével frissített kiadás a szabványkövető webtervezés új kihívásaival és megoldásaival ismertet meg.

Lebilincselő, élvezetes stílusának köszönhetően a kötet a legösszetettebb információkat is könnyen emészthetővé teszi. A Szabványkövető webtervezés továbbra is az első számú útmutató a gyorsabban betöltődő, több felhasználót elérő, kisebb tervezési és üzemeltetési költségű webhelyek építéséhez.

  • Jelentősen átdolgozott tartalom, rengeteg új ötlet
  • Milyen változásokat hoznak a munkánkban a HTML5, a CSS3 és a webes betűtípusok?
  • A szabványok terjesztésének új stratégiái
  • Az IE6-támogatás új értelme

A Business Week által a webszabványok királyának kikiáltott Jeffrey Zeldman (zeldman.com) a Világháló első tervezőinek és bloggereinek egyike. A List Apart magazint azoknak készíti, "akik webhelyeket építenek", emellett vezeti az élvonalbeli Happy Cog™ webtervező stúdiót, és a The Deck, az An Event Apart és a The Web Standards Project társalapítója.

Ethan Marcotte, a felhasználói felületek sokoldalú tervező-fejlesztője, a The Web Standards Project igazgatótanácsának tagjaként dolgozott, olyan ügyfelekkel, mint a New York Magazine, a Harvard Egyetem és a World Wide Web Consortium (W3C). Ethan, aki népszerű oktató és előadó, társszerzőként olyan könyvekben működött közre, mint a Handcrafted CSS, a Web Standards Creativity vagy a Professional CSS.

A könyv tartalomjegyzéke

Vissza a lap tetejére | A könyv ismertetése

Jeffrey Zeldman, Ethan Marcotte:
Szabványkövet? webtervezés

Vissza a lap tetejére

mesekönyv

szoftver