Főoldal | Könyvlista | Gyorskereső

Átmenetileg a rendelés és szállítás szünetel
Adobe Photoshop CS4 Biblia I.-II. - A könyv, amely elengedhetetlen a sikerhez!

Adobe Photoshop CS4 Biblia I.-II.

A könyv, amely elengedhetetlen a sikerhez!

Simon Abrams, Stacy Cates, Dan Moughamian:
Adobe Photoshop CS4 Biblia I.-II.
A könyv, amely elengedhetetlen a sikerhez!

CD - melléklet - a könyvhöz CD melléklet tartozik

Megjelenés: 2009 június
Kiskapu Kiadó
1072 + 16 színes oldal, bolti ár: 16000,- Ft

Internetes ár (-5%): 15200,- Ft

db

A könyv ismertetése

Vissza a lap tetejére | A könyv tartalomjegyzéke

Simon Abrams, Stacy Cates, Dan Moughamian:
Adobe Photoshop CS4 Biblia I.-II.

Izgalmas időket élünk az Adobe Photoshop, a világ vezető, az iparágban szabványnak számító és minden unalmat elűző képszerkesztő szoftvere történetében. Meggyőződésünk, hogy a Photoshoppal mindig képesek leszünk újabb és újabb dolgokra, és ha bármilyen képszerkesztéssel kapcsolatos feladatot kell elvégeznünk -különösen ha ez a szakmánk -, nagy az esély rá, hogy már használjuk a Photoshopot, de legalábbis élveznénk a használata előnyeit.

A Photoshop a felhasználók teljes körét lefedi, az otthoni felhasználóktól, akik becses családi fotókat retusálnak, az emblémákat tervező profi felhasználókig, a mozgóképekhez digitális festményeket alkotó művészektől a NASA űrexpedícióinak fényképeit elemző szakemberekig - és a Photoshop még soha korábban nem nyújtott ennyi szolgáltatást, ami könnyebbé, hatékonyabbá, kreatívabbá és vonzóbbá teszi a képekkel való munkát.

A Photoshop CS4 Biblia mindezeket szem előtt tartva teljesen megújult, így a program bővített (Extended) változatát is bemutatja, amely további hasznos szolgáltatásokat tartalmaz a térgrafikákkal, videókkal, illetve tudományos, építészeti vagy geográfiai képekkel kapcsolatos feladatokhoz. Felvállaltuk, hogy ebben a könyvben a leggyakrabban használt szolgáltatások mindegyikét bemutatjuk, de a Photoshop súgófájljainak stílusától eltérően a saját tapasztalatainkat és a véleményünket (legyen az hízelgő vagy lesújtó) is leírtuk az egyes szolgáltatásokról, a hangsúlyt a lényegesebb és hasznosabb vonásaikra helyeztük, és úgy próbáltuk ismertetni őket, hogy a leírás a kevésbé tapasztalt felhasználók számára is világos legyen. A tanácsaink remélhetőleg segítenek abban, hogy jobban megértsük a Photoshop működését, és talán ahhoz is ötleteket adnak, hogy új módokon használjuk a programot. Nincs kétségünk afelől, hogy az Olvasó maga is felfedez majd új utakat ennek az úttörő programnak a használatában.

Élvezzük hát az utazást a Photoshop világában, amelynek során megtanuljuk, hogy miként tehetjük hatékonyabbá a munkánkat, sajátíthatjuk el a szükséges készségeket, és végezhetjük el, amit szeretnénk - de mindenek felett felfedezzük a Photoshop kreatív lehetőségeit, és közben jól szórakozunk!

A könyv tartalomjegyzéke

Vissza a lap tetejére | A könyv ismertetése

Simon Abrams, Stacy Cates, Dan Moughamian:
Adobe Photoshop CS4 Biblia I.-II.

adobe-photoshop-cs4-tartalom.pdf

Vissza a lap tetejére