Főoldal | Könyvlista | Gyorskereső

Átmenetileg a rendelés és szállítás szünetel
Microsoft Office 2007 - Pontról pontra

Microsoft Office 2007 - Pontról pontra

Steve Johnson:
Microsoft Office 2007 - Pontról pontra


Megjelenés: 2008 július
Perfact Kiadó
728 oldal, bolti ár: 3100,- Ft

Internetes ár (-5%): 2945,- Ft

db

A könyv ismertetése

Vissza a lap tetejére | A könyv tartalomjegyzéke

A Microsoft Office 2007 Pontról pontra című könyvben néhány helyen egy technikai hiba miatt sajnos tévesen szerepel az Excel függvények paramétereit elválasztó jel. A paramétereket helyes elválasztása a képletekben: 

angol nyelvű Excel esetén vessző:

pl. =MAX(argument1, argument2, ... argument30)

magyar nyelvű Excel esetén pontosvessző:

pl. =MAX(szám1; szám2; ...szám30)


A Windows elterjedésével a Microsoft legismertebb irodai programcsomagja, az Office is szélsebesen elterjedt mind a cégek, mind az otthoni felhasználók körében. A könyv az Office 2007-ben foglalt alkalmazásokat és azok lehetőségeit ismerteti (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher, stb.) pontról pontra haladva.

- Részletes magyarázó ábrákkal
- Számozott lépések vezetnek végig a feladatokon
- A megjegyzések ötleteket adnak és rávilágítanak a bonyolultabb technikai fogásokra
- A kapcsolódó témakörök elnavigálnak minket a könyv hasonló témájú oldalaira
- Az egyes feladatok leírásai egy- vagy kétoldalasak
- Az illusztrációk a feladatok leírását követik


Office: Az információ szervezésére szolgáló programcsomag, amelyben a dokumentumok hatásos megjelenését az új, eredményorientáltabb felhasználói felület alkalmazása révén ClipArt elemekkel, SmartArt ábrákkal, táblázatokkal és diagramokkal gazdagíthatjuk.

Word: Tökéletes külalakú dokumentumok szerkesztésére alkalmas szövegszerkesztő program gyorsan és egyszerűen használható beépített témákkal, stílusokkal és sablonokkal.

Excel: Táblázatkezelő, amellyel adatokat szervezhetünk, továbbíthatunk és mutathatunk be..

PowerPoint: Hatásos prezentációk szerkesztésére alkalmas program, gyorsan és egyszerűen használható beépített sablonokkal és témákkal.

Outlook: Kommunikációs és információkezelő alkalmazás levelezésünk lebonyolításához, találkozóink és feladataink szervezéséhez, kapcsolataink feljegyzéséhez.

Publisher: Kiadványszerkesztő alkalmazás, amelyben munkaablakok segítségével készíthetünk professzionális brosúrákat és hírleveleket minden különösebb grafikusi tudás nélkül.

SharePoint: A dokumentumok és az információ megosztására, illetve összehangolására alkalmas szerverhoszting szolgáltatás.