Főoldal | Könyvlista | Gyorskereső

Átmenetileg a rendelés és szállítás szünetel
Adobe Photoshop CS4 - Tanfolyam a könyvben - Eredeti tankönyv az Adobe-tól

Adobe Photoshop CS4 - Tanfolyam a könyvben

Eredeti tankönyv az Adobe-tól

Adobe Creative Team:
Adobe Photoshop CS4 - Tanfolyam a könyvben
Eredeti tankönyv az Adobe-tól

CD - melléklet - a könyvhöz CD melléklet tartozik

Megjelenés: 2009 június
Perfact Kiadó
408 oldal, bolti ár: 6300,- Ft

Internetes ár (-5%): 5985,- Ft

db

A könyv ismertetése

Vissza a lap tetejére | A könyv tartalomjegyzéke

Adobe Creative Team:
Adobe Photoshop CS4 - Tanfolyam a könyvben

Az Adobe Photoshop CS4 elsajátításának leggyorsabb, legkönnyebb és legátfogóbb módja

A "Classroom in a Book" a legtöbb példányban eladott szoftveroktató tankönyvsorozat. Segítségével gyorsan és könnyedén tanulhatjuk meg az Adobe szoftverek használatát. A "Tanfolyam a könyvben" azt nyújtja, amit semmilyen más könyv vagy képzés nem tud - az Adobe termékszakértők támogatásával fejlesztett, hivatalos oktatósorozat az Adobe Systems Incorporatedtől.

Az Adobe Photoshop CS4 - Tanfolyam a könyvben tizennégy leckéje az Adobe Photoshop, a világ legnépszerűbb képszerkesztő szoftverének alapszintű és haladó technikáit veszi sorra.
Megtanulhatjuk, hogyan retusáljunk digitális fényképeket, hogyan dolgozzunk a rétegekkel és a maszkokkal, megismerjük a kezelőfelületet, a képernyőre és nyomtatásra szánt képek előállításának módszereit, és felfedezzük az alkalmazás újdonságait. Tippek, extra gyakorlatok és lépésőrl lépésre haladó leckék segítenek abban, hogy még hatékonyabban használjuk a Photoshopot!

Mire van szükségünk a könyv használatához?
Az Adobe Photoshop CS4 szoftver Windows vagy Mac OS alatti verziójára (a könyv melléklete nem tartalmazza a szoftvert).

Megjegyzés: A Tanfolyam a könyvben nem helyettesíti az Adobe Photoshop CS4 szoftver dokumentációját, támogatását, frissítéseit, illetve a regisztrált tulajdonosoknak járó további előnyöket. A CD-melléklet leckefájlokat tartalmaz.

Tanuljuk meg, hogyan javítsuk digitális fényképeink hibáit és miként tegyük őket tökéletesebbé, miként készítsünk fényképmontázsokat, hogyan módosítsuk perspektivikus képeinket, és miként készítsük el azokat internetes vagy nyomdai felhasználásra. Több kép egyesítésével mélységélességet adhatunk fotóinknak, és kipróbálhatjuk az Adobe Photoshop CS4 Extended új 3D funkcióit is!

"A Tanfolyam a könyvben sorozat messze a legjobb oktatóanyag a piacon. Minden megtalálható benne, ami a szoftver magas szintű használatának elsajátításához szükséges: egyértelmű magyarázatok minden leckéhez, lépésről lépésre haladó utasítások és a feladatokhoz szükséges projektfájlok." (Barbara Binder, Adobe Minősített Oktató, Rocky Mountain Training)

A könyv tartalomjegyzéke

Vissza a lap tetejére | A könyv ismertetése

Adobe Creative Team:
Adobe Photoshop CS4 - Tanfolyam a könyvben

Vissza a lap tetejére