Főoldal | Könyvlista | Gyorskereső

Átmenetileg a rendelés és szállítás szünetel
Rallye-varázs 2005

Rallye-varázs 2005

Földy Attila:
Rallye-varázs 2005


Megjelenés: 2005 december
Földy Attila Kiadó
328 oldal, bolti ár: 6490,- Ft

Internetes ár (-5%): 6166,- Ft

db

A könyv ismertetése

Vissza a lap tetejére | A könyv tartalomjegyzéke

Földy Attila:
Rallye-varázs 2005

Földy Attila sportriporter könyve a Rallye-varázs idén tizenkettedik alkalommal jelenik meg, a könyv keményfedeles, 328 oldalon keresztül, több ezer fotóval átfogja a magyar rallye-bajnokságot: részletes - kategóriánkénti - eredménylistákkal, a navigátorok "vallomásaival". A rallye párbeszédeiben és a rallye mondásaiban pedig egy-egy olyan személyiség meséli el a vele történteket, aki így vagy úgy, de örökre beírta emlékei közé azt az ominózus versenyt.

A Rallye-varázs ezúttal is nyomon követi Sebastien Loeb, Petter Solberg, Markko Märtin és a többi világsztár küzdelmét a rallye-világbajnokságon, háttérinformációkkal, érdekességekkel, pletykákkal közel hetven oldalon keresztül,. Az arcélek a bukósisak alól III. című rovatban Carlos Sainz búcsúzik.

Míg a Technikatörténeti sorozat VIII. a Talbot Sunbeam Lotus autót mutatja be, melyben még Jean Todt is navigált. Valamint külön fejezet foglalkozik a Chevrolet pályaautós jelenével a WTTC-ben.

Szintén elmaradhatatlan a Dakar Rallye összefoglalója, mely exkluzív képekkel több, mint 30 oldalon keresztül kalauzol minket el a sivatagi show történéseibe.

A könyv tartalomjegyzéke

Vissza a lap tetejére | A könyv ismertetése

Földy Attila:
Rallye-varázs 2005

Vissza a lap tetejére